Torn Hvac Solutions  a devenit in 2021 partener Daikin HCE( Home Comfort Expert) si CSE (Commercial Solutions Expert).

Ce inseamna Programul Home Comfort Expert ?

Aer Conditionat Daikin si Daikin VRV- Torn Hvac Solutions  a devenit in 2021 partener Daikin HCE si CSE . Despre Programul Home Comfort Expert Daikin declara ca au pornit acest program pentru a veni in intampinarea clientilor rezidentiali cu produse de inalta calitate si servicii de incredere.

Misiunea lor este sa ofere cele mai bune servicii si o calitate excelenta pentru clientii rezidentiali din Europa. Toate acestea vor fi puse in practica prin noi, partenerii HCE. Vom construi impreuna o retea unica si vom stabili noi standarde in domeniul rezidential. Vom dezvolta si consolida relatia cu clientii nostrii, oferindu-le mereu cele mai bune solutii pentru nevoile lor.

Programul a inceput in inima Europei si s-a dovedit a fi un real succes inca de la startare. Clientii apreciaza mere cele mai bune servicii si produse, iar noi incercam sa gasim intotdeauna solutiile optime pentru a satisface aceste nevoi.

In prezent fac parte din program peste 200 de parteneri din 14 tari din Europa Centrala si de Est. Torn Hvac Solutions face parte din cei 200 de parteneri Daikin.

Sistemele de tip Aer Conditionat Daikin si Daikin VRV sunt sisteme care acopera ambele game, atat rezidentiale cat si comerciale.

Programul Home Comfort Expert pune la dispozitie clientilor o intreaga gama de sisteme de climatizare de tip aer conditionat Daikin. De ce sa alegi un aer conditionat Daikin? Pentru ca au o paleta variata de marimi, astfel incat fiecare camera sa poata fii climatizata. Pentru ca raportul calitate-pret este unul excelent iar motivele pot continua cu particularitate pentru fiecare client.

De asemenea, in programul Commercial Solutions Expert, paleta variata de optiuni pentru gama comerciala, acopera nevoile fiecarei cladiri de birouri, restaurante, hoteluri precum si orice zona din Romania. Sistemele DAIKIN VRV Acoperă toate cerinţele termice ale unei clădiri prin intermediul unui singur punct de contact: control precis al temperaturii, ventilare, apă caldă, centrale de tratare a aerului şi perdele de aer Biddle.