Google+

Recuperator de caldura Mitsubishi Electric Lossnay LGH50RVX

111

Disponibilitate: In stoc

5.420,80 RON
Sau

Prezentare

Model:LU-500
Volum de aer: 5000 m3

Recuperator de caldura Mitsubishi Electric Lossnay 5000 MCH, LU-500

Mai multe informatii

Descriere
  • Model: LU-500
  • Volum de aer: 5000 m3
  • Tip: De tubulatura
  • Recuperator: Lossnay


Se va combina cu sistemul de ventilare Lossnay pentru o calitate accentuata a aerului.

Sistemul unificat de control permite o mai mare libertate de design

Secretul confortului fara comparatie, confort asigurat de miezul Lossnay, este fluxul transversal, structura din aripioare din tabla de pe aparatul de schimbare a caldurii. O diafragma facuta dintr-o hartie procesata special desparte complet furnizarile de aer indus si evacuat, asigurand numai introducerea aerului proaspat in mediul interior. Transferul superior de caldura si permeabilitatea la umezeala a hartiei speciale asigura un schimb efectiv total de caldura(temperatura si umiditate) cand aerul evacuat si indus traverseaza miezul Lossnay.

 

Noua descoperire Mitsubishi, Elementul Hyper Eco, este prezenta oferind cea mai buna eficienta totala a schimbatorului de caldura din industrie. Performanta conservarii energiei a fost imbunatatita nu doar prin reducerea incarcarii aerului conditionat asociata ventilarii, dar si prin facilitarea pentrarii umiditatii.


Pentru o oferta personalizata, va rugam contactati unul dintre consultantii nostri sau trimiteti o cerere de oferta pe adresa de e-mail din sectiunea contact.

Pret 5.420,80 RON
cod .


Descarca documentatie
pdfSpecificatii tehnice LU-500(701.45 KB )Descarca
Parteneri:
LiveZilla Live Chat Software