Google+

Pompa de caldura Aer Apa Mitsubishi Electric Zubadan Ecodan Hydrobox 11.2 Kw PUHZ-SHW112YHA + ERSC-VM2B

22

Disponibilitate: In stoc

31.807,60 RON
Sau

Prezentare


 • Pompa de caldura Mitsubishi Electric Zubadan Ecodan Hydrobox 11.2 Kw PUHZ-SHW112YHA + ERSC-VM2B

 • Model: PUHZ-SHW112YHA + ERSC-VM2B

 • Putere: 11.2 Kw


Pentru o oferta personalizata, va rugam contactati unul dintre consultantii nostri sau trimiteti o cerere de oferta pe adresa de e-mail din sectiunea contact.

Pompa de caldura Mitsubishi Electric Zubadan Ecodan Hydrobox 11.2 Kw PUHZ-SHW112YHA + ERSC-VM2B

Mai multe poze

Mai multe informatii

Descriere
 • Pompa de caldura Mitsubishi Electric Zubadan Ecodan
 • Model: PUHZ-SHW112YHA + ERSC-VM2B
 • Tip: Incalzire si racire
 • Presiune sonora: 28 dB
 • Putere: 11,2 Kw
 • Incalzire auxiliara: 3,62 Kw

 


Sistemele de pompe de caldura Ecodan garanteaza performante energetice ridicate chiar si la temperaturi scazute. Toate dispozitivele externe sunt capabile de a ridica temperatura pe tur pana la 60 grade C, pentru a permite o acumulare rapida si eficienta a apei calde menajere. Eficienta energetica ridicata a pompelor de caldura Ecodan este posibila datorita tehnologiei de varf prezenta in fiecare componenta a pompei de caldura. De exemplu, datorita dispozitivului exclusiv "Flash Injection", unitatile externe din seria Zubadan, mentin constanta capacitatea fluxului de aer pana la -15 grade C.

Sistemele de control Ecodan sunt controlate de la centrala de comanda FTC4. Comanda iluminata din spate, cu sonda de mediu integrata este dotata cu un display extins cu iconuri grafice. Acesta poate fi ajustat simplu si intuitiv, cu toti parametrii de functionare, si sunt stabilite functiile(programator saptamanal, mod "vacanta"), sarcina apa calda menajera si se poate folosi si la diagnoza. Datorita telecomenzii wireless(optional), este posibila masurarea de la distanta a temperaturii exterioare si transmiterea la corpul unitatii, pentru modificarea principalilor parametri de functionare. Nu este necesara fixarea telecomenzii astfel incat ea poate fi transportata in incaperi diferite.

Functii speciale:

 • Managementul a 2 zone cu temperaturi diferite pe tur pentru incalzire si, prin urmare, posibilitatea de a utiliza acelas sistem pe diferitele tipuri de terminale, cum ar fi vantiloconvectoare sau pardoseala radianta si radiatoare din aluminiu.
 • Interblocare cazan inteligent - Unitatea de comanda este capabila sa gestioneze un cazan extern ca suport pentru sistemul de incalzire. Puteti alege intre trei moduri de activare:      

                                  -  in functie de temperatura exterioara;

                                  - in functie de sursa de caldura mai convenabila(sistemul evalueaza automat care este sursa de caldura mai eficienta si comuta functionarea pompei de caldura sau a cazanului;

                                  - in functie de emisiile de CO2(este activat generatorul care polueaza cel mai putin);

 • Managementul sistemelor cascada - In cazul in care cerintele termice sunt ridicate, este posibil sa se conecteze pana la 6 pompe de caldura in cascada, unitatea de control gestionand sistemul prin selectarea numarului de unitati pentru a permite optimizarea COP in orice conditie. De asemenea, functiile "Rotation & Back-Up" permit functionarea in mod egal a tuturor unitatilor si verifica buna functionare in cazul in care va confruntati cu o avarie. Totul se face in mod automat. Folosind aceasta caracteristica, puteti construi sisteme cu o putere termica de pana la 96 Kw.

 

 

Linia Ecodan Hydrobox ofera o mare flexibilitate de utilizare si versatilitatea de instalare. Este de asemenea posibil sa se asocieze un incalzitor de apa calda de consum(menajera), iar cu versiunea ERSC este de asemenea posibil sa se produca aer conditionat in timpul verii.

Hydrobox este modulul hidraulic de interior pentru instalare, in cadrul caruia sunt incluse toate componentele principale ale sistemului hidraulic. Intr-un spatiu restrans sunt montate: schimbator de caldura cu amprenta mica, pompa de caldura, vas de expansiune, incalzitor electric si componenta de siguranta.

Atentia a fost acordata celor mai mici detalii:

 • design simplu, modern si elegant;
 • dimensiunile reduse permit instalarea in bucatarii, dulapuri, camere tehnice mici, pivnite, etc.
 • componentele principale sunt situate in partea din fata pentru usurinta intretinerii;
Pret 31.807,60 RON
cod Pompa de caldura Mitsubishi Electric Zubadan Ecodan Hydrobox 11.2 Kw PUHZ-SHW112YHA + ERSC-VM2B


Descarca documentatie
pdfDescarcati documentatia Mitsubishi Electric Ecodan(1.15 MB )Descarca
Parteneri:
LiveZilla Live Chat Software