Google+

Mitsubishi Electric tip VRF

98

Disponibilitate: In stoc

0,00 RON
Sau

Prezentare

SERIA S
Pentru o oferta personalizata, va rugam contactati unul dintre consultantii nostri sau trimiteti o cerere de oferta pe adresa de e-mail din sectiunea contact.

Aer Conditionat Mitsubishi Electric tip VRF Seria S

Mai multe informatii

Descriere

Seria CITY MULTI S (pentru aplicaţii mici)  utilizează un sistem de circulare a agentului de răcire cu două ţevi, ce permite schimbarea funcţionării sistemului pe mod răcire sau încălzire, menţinând climatul stabil în toate zonele. Unitatea de exterior compactă utilizează agent de răcire R410A şi un compresor acţionat de un invertor pentru o utilizare eficientă a energiei. Conectat la o serie de unităţi interioare printr-un sistem de ţevi flexibile, sistemele din seria CITY MULTI pot fi configurate pentru orice tip de aplicaţie. Se pot conecta până la 12 (seria S)  unităţi de interior cu o capacitate de conectare de 130% pentru a oferi cât mai multe posibilităţi de design. Această proprietate oferă posibilitatea obţinerii unui sistem de aer condiţionat simplu şi comod, cu panouri de comandă individuale.

Mitsubishi Electric VRF Seria S

Mitsubishi Electric VRF Seria S - Lungimea sistemului de tevi

Gama larga de unitati exterioare (Capacitati nominale racire/incalzire):

  •  PUMY-P100VHMB (11.2Kw / 12.5 Kw);
  •  PUMY-P125VHMB (14 Kw /  16 Kw);
  •  PUMY-P140VHMB (15.5 Kw / 18 Kw);
  •  PUMY-P100YHMB (11.2Kw / 12.5Kw);
  •  PUMY-P125YHMB (14 Kw / 16 Kw);
  •  PUMY-P140YHMB (15.5 Kw / 18 Kw).Pentru o oferta personalizata, va rugam contactati unul dintre consultantii nostri sau trimiteti o cerere de oferta pe adresa de e-mail din sectiunea contact.

Pret 0,00 RON
cod N/A


Descarca documentatie
pdfSpecificatii tehnice VRF Seria S(54.77 KB )Descarca
Parteneri:
LiveZilla Live Chat Software