Google+

Mitsubishi Electric tip VRF

101

Disponibilitate: In stoc

0,00 RON
Sau

Prezentare

SERIA HP Zubadan
Pentru o oferta personalizata, va rugam contactati unul dintre consultantii nostri sau trimiteti o cerere de oferta pe adresa de e-mail din sectiunea contact.

Aer Conditionat Mitsubishi Electric tip VRF Seria ZUBADAN PUHY-HP Y(S)HM-A

Mai multe informatii

Descriere

Seria CITY MULTI ZUBADAN combină flexibilitatea cu o capacitatea de răcire şi încălzire foarte mare în vederea furnizării unui nivel de confort garantat chiar şi în zilele cele mai friguroase din timpul anului când temperatura scade până la -25°C. Tehnologia din spatele acestor caracteristici constă dintr-un circuit cu injecţie rapidă care furnizează sistemului cantitatea optimă de agent de răcire prin injectarea acestuia din compresor printr-un orificiu special proiectat pentru a asigura o funcţionare stabilă. Datorită acestui sistem, ZUBADAN poate funcţiona la capacitatea completă de încălzire chiar şi la temperaturi de -15°C şi poate încălzi continuu timp de 250 de minute într-un singur ciclu, asigurând performanţe ridicate la încălzire chiar şi la temperaturi reduse.

Mitsubishi Electric VRF Seria  HP Zubadan

Mitsubishi Electric VRF Seria HP Zubadan

Mitsubishi Electric VRF Seria HP
Gama de unitati exterioare (Capacitati nominale racire/incalzire):

  •  PUHY-HP200YHM-A (22.4 Kw / 25 Kw);
  •  PUHY-HP250YHM-A (28 Kw /  31.5 Kw).Pentru o oferta personalizata, va rugam contactati unul dintre consultantii nostri sau trimiteti o cerere de oferta pe adresa de e-mail din sectiunea contact.

Pret 0,00 RON
cod N/A


Descarca documentatie
pdfSpecificatii tehnice VRF Seria Zubadan(67.58 KB )Descarca
Parteneri:
LiveZilla Live Chat Software