Google+

Aer Conditionat Mitsubishi Electric Standard Inverter de tavan PCA-RP125KAQ+PUHZ-P125YHA

76

Disponibilitate: In stoc

17.674,80 RON
Sau

Prezentare

Model: PCA-RP125KAQ (+PUHZ-P125YHA)
Putere: 48000 BTU

Aer Conditionat Mitsubishi Electric Inverter de tavan PCA-RP125KAQ + PUHZ-P125YHA 48000 BTU

Mai multe poze

Mai multe informatii

Descriere
  • Model: PCA-RP125KAQ (+PUHZ-P125YHA)
  • Putere: 48000 BTU
  • Tip: De Tavan
  • Compresor: INVERTER
  • Putere consumata: 4,09 kW
  • Nivel de zgomot: 39 dB (A)
  • Clasa Energetica Racire/Incalzire: -

 

Noul design elegant al unitatii interioare este optiunea adecvata a instalarii aparatului de aer conditionat pe plafoanele incaperilor inalte, dar si joase, extinzand astfel posibilitatile de instalare. In plus fata de oferirea de performante exceptionale de economisire a energiei electrice, aceste modele sunt solutia ideala pentru cele mai variate exigente in materie de amplasare a aparatului de aer conditionat.

Aparatul asigura functionarea pentru incaperi cu plafoane inalte si joase, si apoi permite reglarea fluxului de aer furnizat. Capacitatea de a regla permanent fluxul de aer previne stratificarea aerului din incapere si permite ajungerea in orice punct din camera a aerului conditionat.

Noul design al sistemului de reglare a fluxului de aer asociat cu un ventilator mai ingust, permit o operare extrem de silentioasa. Aripioarele oscileaza automat in sus si in jos pentru a favoriza o distribuire uniforma a fluxului de aer in camera.

Fata de modalitatea traditionala de reglare cu 4 viteze, aparatul este dotat cu o modalitate de reglare automata a vitezei fluxului de aer. Aceasta functie regleaza automat viteza fluxului de aer pe baza conditiilor de temperatura a mediului ambiant. La inceputul functionarii in modul de incalzire/racire fluxul de aer iese cu viteza mare, pentru a incalzi/raci rapid camera. Cand temperatura mediului ambient ajunge la valoarea dorita, viteza fluxului de aer se reduce automat pentru a mentine stabil si confortabil conditiile de incalzire/racire.

Compatibil cu noua interfata de comunicare la distanta MelCloud http://aer-conditionat-mitsubishi-electric.ro/sites/default/files/mitsubishi_electric_interfata_comanda_la_distanta_melcloud.pdf
Pret 17.674,80 RON
cod Aer Conditionat Mitsubishi Electric Standard Inverter de tavan PCA-RP125KAQ+PUHZ-P125YHA


Descarca documentatie
pdfSpecificatii tehnice PCA-RP125KAQ(625.1 KB )Descarca
Parteneri:
LiveZilla Live Chat Software