Google+

Aer Conditionat Mitsubishi Electric de Pardoseala MFZ-KJ25VA+MUFZ-KJ25VE 9000 Btu

88

Disponibilitate: In stoc

5.671,60 RON
Sau

Prezentare

Model: MFZ-KJ25VA(+MUZ-KJ25VA)
Putere: 9000 BTU

Aer Conditionat Mitsubishi Electric de Pardoseala MFZ-KJ25VA+MUZ-KJ25VA 9000 Btu

Mai multe poze

Mai multe informatii

Descriere
  • Model: MFZ-KJ25VA(+MUZ-KJ25VA)
  • Putere: 9000 BTU
  • Tip: Pardoseala
  • Compresor: INVERTER
  • Putere consumata: 0.58 kW
  • Nivel de zgomot: 22 dB (A)
  • Clasa Energetica Incalzire/Racire: A/A

 

Aparatele de climatizare de pardoseala sunt solutia ideala pentru a oferi un climat ideal tot anul cu maxima eficienta energetica, gratie tehnologiei DC Inverter.                  Versatil, puternic si silentios, putand fi legat si la sistemul Multisplit, cu dimensiunile unui design captivant, poate fi usor instalat la perete sub ferestre sau in nise si crestaturi.

O distributie de aer puternica si eficienta permite mentinerea intotdeauna a unei temperaturi ideale a mediului, evitand curentii de aer directi. In modul de incalzire, dubla iesire evita formarea de aer uscat superior si evita formarea stratificarii aerului, pentru a beneficia de confort si eficienta.

Marea capacitate de incalzire a aparatelor de aer conditionat din seria MFZ, va permite sa incalziti camerele, in timp rapid, chiar la temperaturi exterioare scazute. In modul de incalzire, MFZ permite economia extraordinara la o operare cu mai mult de 30% mai putina energie, in comparatie cu un sistem de incalzire conventional cu un cazan clasic, cu impact minim asupra mediului: fara emisii de CO2, in mediul in care acesta este instalat.

Catechina este un bioflavonoid derivat din frunza de ceai verde, cu proprietati antivirale si antioxidante. Ochiurile din filtrul de aer compus din aceasta substanta reusesc sa evite proliferarea bacteriilor si a virusilor si joaca rolul de dezodorizare. Cu o curatare simpla, va puteti mentine eficienta pentru mai mult de 10 ani.

Filtrul cu enzime antialergic este capabil sa asigure aer curat si sanatos. Un catalizator special este plasat pe filamentul filtrului si actioneaza descompunerea de substante alergene in mod normal prezente in casa.

Aer conditionat pardoseala Aer conditionat pardoseala Inverter Mitsubishi Electric

Compatibil cu noua interfata de comunicare la distanta MelCloud http://aer-conditionat-mitsubishi-electric.ro/sites/default/files/mitsubishi_electric_interfata_comanda_la_distanta_melcloud.pdf
Pret 5.671,60 RON
cod Aer Conditionat Mitsubishi Electric de Pardoseala MFZ-KJ25VA+MUZ-KJ25VA 9000 Btu


Descarca documentatie
pdfSpecificatii tehnice MFZ-KA25VA(467 KB )Descarca
Parteneri:
LiveZilla Live Chat Software