Google+

Aer Conditionat Mitsubishi Electric de Pardoseala MFZ-KJ35VA+MUZ-KJ35VA 12000 Btu

89

Disponibilitate: In stoc

6.226,00 RON
Sau

Prezentare

Model: MFZ-KJ35VA+MUZ-KJ35VA
Putere: 12000 BTU

Aer Conditionat Mitsubishi Electric inverter de Pardoseala MFZ-KJ35VA +MUZ-HJ35VA 12000 BTU

Mai multe poze

Mai multe informatii

Descriere
  • Model: MFZ-KJ35VA(+MUZ-KJ35VA)
  • Putere: 12000 BTU
  • Tip: Pardoseala
  • Compresor: INVERTER
  • Putere consumata: 1.09 kW
  • Nivel de zgomot: 25 dB (A)
  • Clasa Energetica Incalzire/Racire: A/A

 

Aparatele de climatizare de pardoseala sunt solutia ideala pentru a oferi un climat ideal tot anul cu maxima eficienta energetica, gratie tehnologiei DC Inverter.                  Versatil, puternic si silentios, putand fi legat si la sistemul Multisplit, cu dimensiunile unui design captivant, poate fi usor instalat la perete sub ferestre sau in nise si crestaturi.

O distributie de aer puternica si eficienta permite mentinerea intotdeauna a unei temperaturi ideale a mediului, evitand curentii de aer directi. In modul de incalzire, dubla iesire evita formarea de aer uscat superior si evita formarea stratificarii aerului, pentru a beneficia de confort si eficienta.

Marea capacitate de incalzire a aparatelor de aer conditionat din seria MFZ, va permite sa incalziti camerele, in timp rapid, chiar la temperaturi exterioare scazute. In modul de incalzire, MFZ permite economia extraordinara la o operare cu mai mult de 30% mai putina energie, in comparatie cu un sistem de incalzire conventional cu un cazan clasic, cu impact minim asupra mediului: fara emisii de CO2, in mediul in care acesta este instalat.

Aer Conditionat Mitsubishi Electric de Pardoseala MFZ-KJ35VA+MUZ-KJ35VA 12000 BtuAer Conditionat Mitsubishi Electric de Pardoseala MFZ-KJ35VA+MUZ-KJ35VA 12000 Btu

Compatibil cu noua interfata de comunicare la distanta MelCloud http://aer-conditionat-mitsubishi-electric.ro/sites/default/files/mitsubishi_electric_interfata_comanda_la_distanta_melcloud.pdf
Pret 6.226,00 RON
cod Aer Conditionat Mitsubishi Electric inverter de Pardoseala MFZ-KJ35VA +MUZ-HJ35VA


Descarca documentatie
pdfSpecificatii tehnice MFZ-KA35VA(467 KB )Descarca
Parteneri:
LiveZilla Live Chat Software